Am trăit s-o văd și pe asta! Se arestează unii pe alții!

Am trăit s-o văd și pe asta! Se arestează unii pe alții!

0 638
Valoarea totală a contractelor de execuție a unor lucrări publice, încheiate din anul 2007 până în prezent, de catre Marean  se ridică la aproape două miliarde de lei. Evenimentul a fost comentat de jurnalistul Ion Cristoiu pe blogul său unde a afirmat că: „De cînd DNA a descins hollywoodian la Marian Vanghelie, m-am întrebat cum de s-a năpustit DNA asupra celui de care depinde ca Imperatorul Klaus Iohannis să-și aibă în cel mai scurt timp ceea ce el numește, cu o căutătură de Ecaterina Cea Mare, Guvernul Meu„.
După chestia asta – mi-am zis – oastea, și așa de strînsură a lui Mircea Geoană, cu care PNL urma să lanseze un asalt asupra cetății PSD-iste, se va destrăma mai ceva decît oastea lui Cațavencu din O scrisoare pierdută.
Ce Dumnezeu, a devenit DNA din măciucă politică o instituție a statului de drept? Și socotind că răspunsul e în favoarea DNA, mă pregăteam să sar în două picioare și să-i îngîn Codruței Kovesi, pe post de Cît de frumoasă ești! Imnul de stat în varianta de fanfară…
Informațiile date de Rareș Bogdan m-au adus însă cu picioarele pe pămînt. Pe pămîntul patriei noastre postdecembriste, unde, mai nou, politicienii nu-și mai trag ibovnice, ci procurori. Unii au procurorii DNA. Aceștia îi arestează pe cei dintr-o parte. Alții au procurorii Parchetului General. Aceștia îi arestează pe cei din partea ailaltă.
Și uite așa, cîtă vreme nu se vor întîlni șefii de bandă, pentru a-și spune unul altuia, „Ce dracu, am ajuns să ne arestăm unii pe alții?!clasa politică devine clasa pușcăriașă.
Urmează Presa!? Mai ales că Marian Vanghelie a fost pentru o parte a presei, cea ce a fost Elena Udrea, pentru cealaltă parte a presei.”

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.