AM INVESTIT MULT DIN 2007 IN ACESTI OAMENI!

AM INVESTIT MULT DIN 2007 IN ACESTI OAMENI!

0 96
"M-a surprins lipsa de respect a unor judecatori tineri fata de un judecator cum e Livia Stanciu (foto dr. 1), care este o persoana cu autoritate, o persoana articulata, (Cum este?) o persoana demna de tot respectul, care are in spate un portofoliu. (ADICA TOT PROCUROARE, AJUTATA DE FOSTUL MINISTRU DE JUSTITIE MACOVEI sa devina judecator, si sa fie propusa presedinte al ICCJ!!) "Am auzit voci in sedinta CSM foarte putin articulate si foarte agresive, dar lipsite de respect, spunand ca au treaba la judecatorie. Mi se pare foarte trist," marturiseste agramat sefa Fredoom House. Ascultand-o pe dna Gusth – tovarasa apropiata de idealuri …"pe linia ONG"– a fostei procuroare comuniste Monica Macovei, am inteles si mai clar de ce primul ministru a acuzat, cu subiect si predicat, ca sunt persoane sustinute financiar de cercuri sraine tarii!
Iata RECUNOASTEREA publica: "(…) pentru noi este o zi foarte trista pentru ca noi am investit mult din 2007 in acesti oameni tocmai in speranta ca vor putea sa construiasca un sistem juridic independent de politic. Si nu pot sa spun decat ca eu cred ca, in continuare, aici este miza !", a marturisit Cristina Guseth (foto dr. 2). Cine este aceasta individa, care declara ca "investeste" in sistemul juridic romanesc, dar mai ales in numele cui o face?
Dintr-o activistă anonima la un ONG, care …pe banii lui Soros Gyorgy "promova" democraÅ£ia, Cristina Guseth a devenit peste noapte ÅŸi expert anticorupÅ£ie, ea având deocamdată un singur "merit": s-a numărat printre doamnele ÅŸi domniÅŸoarele care, alături de Alina Mungiu, au militat pentru aducerea Monicăi Macovei în fotoliul de ministru al justiÅ£iei. Incepand cu anul 2007, Freedom House Romania sustine cu bani multi o asa zisa ( IJC – justitia Curata), o ciudata coalitie a sapte ONG-uri sorosiste, aparute peste noapte, avand drept scop, vezi doamne, informarea opiniei publice cu privire la calitatea actului de justitie, prin monitorizarea reformelor in domeniu si prin evaluarea deciziilor si actiunilor guvernamentale in sfera justitiei. Pe ce bani? La inceput, cu sprijinul financiar din fondul MATRA KAP si al Ambasadei Regatului Tarilor de Jos la Bucuresti, sub egida Coalitiei pentru un Parlament Curat, inceputa de Monica Macovei si Alina Mungiu inca din 2004. In 2008,campania de presiuni si control asupra justitiei si a alegerilor este continuata prin finantarea acesteia de catre Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe (CEE Trust), pe o perioada de doi ani, vizand, vezi Doamne, realizarea unei… guvernari curate in Romania, si… reforme in justitie, continuarea luptei impotriva coruptiei. Adica exact vocabularul transferat in limbajul lui Basescu si Monica Macovei!! De fapt, acestea sunt "sursele discrete" care terfelesc Romania cu vrafuri de informatii false despre inventata "Lovitura de Stat" de la Bucuresti. (ddr)
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.