Am aflat de ce chiulesc deputatii de la sedinte

Am aflat de ce chiulesc deputatii de la sedinte

0 113


In sfarsit am aflat de ce chiulesc deputatii de la sedintele Camerei. Domnilor, i-am judecat gresit, nu din comoditate, nu din lipsa de interes ci pentru a nu fi iradiati! Tocmai s-a facut public faptul ca nivelul radiatiilor electromagnetice din Camera Deputatilor este aproape dublu fata de maximul admis. Valoarea medie a campului electromagnetic, masurata timp de sase minute, la etajul opt al Palatului Parlamentului, este de 0,18 W pe metru patrat, se arata intr-un comunicat Amos News.
Cele mai afectate, spun specialistii, sunt etajele superioare, unde functioneaza SECI – un organism de cooperare politieneasca intre statele din Balcani – aceasta institutie fiind plasata chiar sub antenele radio de pe Palatul Parlamentului.


Antenele apartin SECI si unor retele de telefonie mobila. Dar problemele sunt facute pentru a li se gasi rezolvari. Si deputatii au gasit, pe langa chiul: cresterea salariilor functionarilor din institutie! Cresterea ar proveni din taxe aplicate proprietarilor antenelor, pe principiul atat de european “poluatorul plateste”, aplicat insa atat de dambovitean!


Oare banii din taxe n-ar trebui utilizati pentru noi tehnologii, mai putin nocive?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.