Alte schimbari la Spitalul Judetean Brasov

Alte schimbari la Spitalul Judetean Brasov

0 149

Pentru ca Sanatatea sa mearga cat mai bine, in folosul celor multi si cu buzunare goale – asta pretind cei care, pe moment, si-au proptit copitele in varful copacului numit Romania – la Spitalul Judetean Brasov s-au facut din nou schimbari la nivel de conducere.
Ca la haine, cand te simti bine cu una din ele, o pui, chiar daca este mai veche decat cea care nu prea te multumeste cum iti vine, asa si la Spitalul Judetean Brasov a revenit Mariana Rusu, fostul director. Ea a revenit în functia de manager al acestei unitatii medicale
Mariana Rusu a obtinut in instanta anularea ordinului ministrului Sanatatii prin care fusese schimbatã din funcþie, conform unui algoritm stupid. Astfel, directorul interimar al Spitalului Judetean, ing. Ioan Muntean, a fost revocat din calitatea de manager.
„In perioada urmatoare voi incerca sa vad ce lucruri s-au schimbat in perioada in care am lipsit. Imi doresc foarte mult sa lucrez cu echipa cu care am lucrat inainte, daca se poate, sa ne ducem pana la capat mandatul”, a declarat Mariana Rusu.
Sa speram ca medicii care au preferat sa paraseasca celelalte functii de conducere din spital – vezi cazul dr.Samota, care a parasit functia de sef sectie ortopedie – sa revina, asa cum isi doreste Mariana Rusu.
Si uite cum Justitia, chiar oarba sau legata la ochi fiind, a inceput sa se ia uneori si dupa miros, simtind cand pute a portocala mucegaita si stergand taraba politica de aceasta mizerie.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.