Alo, se-Audi? Nu mai indesati caltabosi in Q7!

Alo, se-Audi? Nu mai indesati caltabosi in Q7!

0 209

Fapta pentru care ministrul Agriculturii, finantistul taran Decebal Traian Remes, a fost invitat la DNA risca sa strice piata spagilor in Romania. Indiferent care va fi verdictul cu care justitia se va invrednici sa-i plateasca lacomia din timpul guvernarii, nu-l vor ierta primitorii, dar mai ales datatorii mioritici de mita si spagi. Pe care i-a busculat complet consistenta atentiei cu care a fost gratulat? ministrul, pentru mizilicul de a maslui niste licitatii.


Ce cauta un lighean de caltabosi, o damigeana pantecoasa de tuica si un bolid de teren de fabricatie germana, reunite intr-o aceeasi spaga? Daca s-ar constitui rapid intr-o asociatie a mituitorilor, nemultumitii si-ar putea striga confuzia intr-un protest energic „Alo, se-Audi?! Da cu Q7 ce-avuserati, frate, de l-ati imputit cu porcarii?!”.


Dar probabil c-ar fi inutil. Peizan de felul lui, dupa cum il arata moaca si apucaturile, Remes o fi poftit la niste atentii de-ale pamantului. Asa ca i-au pregatit oamenii carnatii si alcoolul si le-au ambalat la repezeala in prima masina care le-a cazut sub mana.
Asta ar fi varianta mai urbana. Pentru ca mai exista o versiune, rurala rau de tot. Dupa ce-a primit o mita corecta sub forma agresiva a unui Audi Q7, taranoiul de la Agricultura s-o fi scarpinat pe piept, a ragait gros si a-ntrebat neaos: „Da’ noi nu bem si nu mancam nimic la spaga asta?”


Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.