Alo, alooo, sunt eeu, Picasso!

Alo, alooo, sunt eeu, Picasso!

0 128


De cand cu interceptarea culinara a lui Remes, demnitarii nostri se simt terorizati. Cel putin asa sustine vicepresedintele PD Ioan Oltean. „Nu mai vorbeste nimeni la telefon, e o teroare, asta este. Nu mai vorbesc de caltabosi, de tuica, nici macar de femei”, afirma Oltean.


Ei asi, de ce sa se simta terorizati? Baieti, puneti-va mintea la contributie! Putina inventivitate si in loc de scandal politic, TVR ar fi difuzat la jurnal un hit sau un episod de telenovela. Daca Muresan ala (ce sa-i faci daca Remes n-a avut si el alt argat decat un fost ministru) il suna pe Remes si-i spunea ceva de genul:


“Alo, Salut, sunt eu, un haiduc


Si te rog iubirea mea, PRIMESTE fericirea”, cu accent pe “primeste”, Rodica Culcer ar fi putut sa ne spuna, la ora de varf, ca lui Muresan ii place dragostea din tei…ori ca intre Muresan si Remes se infiripa ceva pentru care Becali? i-ar putea afurisi!


In momentul in care Muresan ar fi fost sigur ca Remes e dispus “sa fie fericit”, ar fi putut sa se prezinte cu diplomatul cu material si sa dea semnalul de intalnire:
”Alo, alo sunt eu Picasso


Ti-am dat beep si sunt voinic”, cu accent pe “sunt voinic” = “am spaga”.


Pe urma, ar fi fost randul lui Remes, sa faca invitatia la carciuma, pastrand registrul liric. Putea sa recite din Eminescu, Imparat si proletar


Pe banci de lemn, in scunda taverna mohorata,


Unde patrunde ziua printre feresti murdare…“


Aha, carciuma din Dorobanti!


Cei doi s-ar fi putut intalni linistiti “la o ciorba”, iar cei care au interceptat convorbirea n-ar fi putut decat sa verse o lacrima sensibila in amintirea Luceafarului.


Pentru aceia care nu se-ncurca in poezie, exista si posibilitati mai …soft. De pilda, un montat de termopane ar putea fi un upgrade la windows. Cat despre sistemul de alarma, serios, ce mare branza e sa ai un zone – alarm FREE? Cine poate sa condamne pe cineva ca-si schimba sistemul de operare si-si protejeaza PC-ul?


Cat despre Audi, A4 e suficient, o sa se creada ca ministrul si-a trimis un baiat de casa dupa un top de hartie de copiator! Mizilicuri, consumabile!


Asadar, lasati prostiile, dati-va frau liber Domnilor Ministri, e pacat de telefoanele alea scumpe din buzunare sa zaca nefolosite…si neascultate!


?


Bianca Sorescu


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.