Allen Coliban se pregătește de Marele Salt Inainte al depoluării Brașovului

Allen Coliban se pregătește de Marele Salt Inainte al depoluării Brașovului

0 35

Primarul Brașovului, Allen Coliban, a anunțat ceea ce a mai anunțat și acum un an și jumătate, că se pregătește de analiza și sinteza problemei poluării din Brașov, știut fiind faptul că orașul nostru este pe podiumul orașelor cu cea mai proastă calitate a aerului din țară.
,,Am făcut o analiză la nivelul orașului și am identificat mai multe zone în care este necesară o monitorizare a calității aerului. Pentru început, pe lângă cele 12 sisteme de monitorizare a aerului pe care le avem, vom mai monta alte 17, astfel încât să acoperim zonele cu risc de poluare industrială, intersecțiile cu trafic, zonele în care au existat sesizării cu privire la calitatea aerului, dar și zone în care, în anumite perioade, există o încărcare foarte mare de trafic”.

Iarăși apelurile primarului către brașoveni, de care oricum nu ține seama
,,Dar pentru a ne asigura că acoperim nevoile imediat legate de această monitorizare, facem un apel la voi, brașovenii(sic!) să ne ajutați să identificăm zonele în care situația este gravă. În următoarea săptămână așteptăm să ne trimiteți propunerile voastre pentru amplasarea acestor senzori” a postat triumfător primarul Allen Coliban.
Păi, dacă au măsurat și au analizat zonele vulnerabile ale Brașovului, ce nevoie mai are să-i cheme pe brașoveni cu propuneri de alte zone?
Că doară nu avem detectoare de noxe instalate nazal să apercepem zonele poluate. Și-apoi, nu a trâmbițat Coliban la Forumul Orașelor Verzi că va promova aplicații pentru telefonul mobil destinate detectării noxelor?
Prin urmare, nimic altceva decât tot o perdea de fum propagandistic a primarului, contribuind astfel la poluarea, de această data mediatică, a Brașovului.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.