Allen Coliban jinduiește la respectabilitatea PSD

Allen Coliban jinduiește la respectabilitatea PSD

2 59

Chestionat de europaliberă.org despre mersul împleticit al alianței PNL-USR la Brașov, primarul Allen Coliban a răspuns înțâfnoșat că PSD ar avea mai nou statut de doamnă respectabilă scoasă de PNL în oraș. Asta pentru că alianța din Consiliul Local Brașov dintre cei doi protagoniști de dreapta a intrat în disoluție demult, fiind înlocuită cu alianța PNL-PSD, după cum foarte frumos și ferm a indicat Centrul, chiar dacă Veștea nu ține cont de asta.
Useriștii, săracii, au rămas de căruță și nu-și mai găsesc corespondentul inimilor lor neomarxiste în curtea liberală. Care oricum este mai respectabilă decât haznaua progresistă a lăturilor regresate din Renew Europe, aflată și ea în destrămare putrefactă. Iar despre PSD nu este chemat Coliban să reflecteze abisal, având în vedere că națiunea conducătoare a Europei are cancelar socialist. Iar el a fost primul care a încercat să aștearnă preșul în fața social-democraților în Primăria Brașov.
PSD-ul românesc este unul din cele mai importante partide socialiste din Uniunea Europeană, în timp ce USR nu este unul dintre cele mai importante progresiste din același ecosistem politic. Evident că și viceprimarul liberal Sebastian Rusu, împreună cu liderul consilierilor social-democrați din CL, Lucian Pătrașcu, i-au dat o replică adecvată primarului atins de filoxera amneziei, reamintindu-i că primul pas înspre trădarea luciferică a fost făcut tocmai de el, când a contactat consilierii PSD acum un an pentru a realiza o alianță fără PNL.
Dar cum, după cum îți așterni, așa dormi

Libiu Mateescu

COMENTARII

 1. Alde Allenu=Un primar mai mult hoinar…

  Ce interesant este un articol care se inspira de-acolo,
  dintre ei.,brasovenii…
  Dar ce sa caute USR-ul in politica asta locala, agatzata parca intr-un
  cui batut stramb in betonul stalpului de sustinere a… ModaRom?
  Si cum s-a reusit ca dintr-un Monstru de arhitectura stupida
  protzapita intr-un oras medieval, sa fie cumva estompat
  cu…lumini si decoratii de Craciun si An Nou?
  Nu ne-ar mira ca alde allen sa se laude cu „ceva” fara vreo legatura cu
  un primar mai mult hoinar … sa se intoarca in Capitala!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.