Allen Coliban ar pleca din fruntea Primăriei Brașov la ministerul Mediului

Allen Coliban ar pleca din fruntea Primăriei Brașov la ministerul Mediului

0 32

În mediile sociale useriste circulă zvonul că primarul Allen Coliban, care este și vicepreședinte USR, ar fi vizat de conducerea centrală a partidului pentru funcția de ministru al Mediului. Asta după ce Dan Barna, prim-vicepreședinte al USR, a declarat că după discuțiile de astăzi cu partidele de dreapta, PNL și UDMR, s-ar putea contura o formulă de guvern.
,,Dacă nu, NU, vom merge cu o formulă proprie de guvern în Parlament” a completat aiuritor Barna. Va să zică, nu stă nimeni de vorbă cu bezmeticii de useriști care au doar 10% parlamentari, dar ei o tot dau înainte cu guvernarea lor, în frunte cu histrionul de Dacian Cioloș, agentul unei puteri străine.

După ce a rezolvat verbal totul în Brașov, Coliban s-ar înșuruba la Mediu
Surpriza aducerii în discuție a primarului Brașovului pentru portofoliul de la Mediu are sens în situația în care Coliban a tot expandat verbal pe facebook despre Brașovul oraș verde, despre arii verzi protejate, despre parcuri și biciclete. Fără ca să realizeze niciunele dintre acestea.
La ministerul Mediului însă, după ce-și va părăsi mandatul de primar contraperformant și împovărător pentru brașoveni, ar putea apuca fondurile europene pentru prosteli verzi, cu contracte de miliarde de euro, din care comisioanele lor se cifrează la zeci de milioane.
Ar fi oportunitatea ideală pentru Coliban de a se îmbogăți ca Barna, pe spezele banilor României din PNRR, și astfel să-și plătească datoriile personale acumulate în exercițiul dezastruos al funcțiunii în Primărie. Și astfel să intre și în cercetările penale ale DNA.
Allen Coliban nu a confirmat dar nici nu a infirmat acest scenariu.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.