All Star Hyperion a castigat maratonul de inot de la Brasov

All Star Hyperion a castigat maratonul de inot de la Brasov

Echipa din care fac parte mai multi inotatori de performanta s-a impus in fata echipei de polo juniori a clubului Corona Brasov la cea de-a 22-a editie a evenimentului gazduit de Bazinul Olimpic. Ultima pozitie pe podium a revenit echipei CSM Brasov

Echipa din care fac parte mai multi inotatori de performanta s-a impus in fata echipei de polo juniori a clubului Corona Brasov la cea de-a 22-a editie a evenimentului gazduit de Bazinul Olimpic.
Ultima pozitie pe podium a revenit echipei CSM Brasov.
La Maratonul de 24 de ore la inot a participat si o echipa formata din medici de familie, care a concurat in beneficiul Asociatiei „Copiii de cristal”.
Asa cum s-a intamplat de fiecare data la ultimele editii, din bazin nu a lipsit nici de aceasta data echipa formata din persoane cu dizabilitati.maraton inot1
„Maratonul de inot” este o competitie care are loc anual la Brasov, la inceputul lunii mai si care este inscrisa in calendarul Federatiei Romane Sportul Pentru Toti.
Intrecerea este o competitie sportiva de masa la care poate participa orice persoana, fara sa existe restrictii legate de varsta sau sex.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.