All-inclusive la preturi avantajoase pe litoralul romanesc

All-inclusive la preturi avantajoase pe litoralul romanesc

0 43

De cativa ani, litoralul romanesc are un concurent redutabil: litoralul bulgar de la Marea Neagra.
Astfel, pentru a face fata competitiei turistice in care cele doua tari au intrat fara sa-si dea seama, hotelierii autohtoni au decis ca a venit momentul sa mai reduca din handicap si sa aplice o lovitura sub centura vecinilor de la sud de Dunare.
In consecinta, zece hoteluri de pe Litoral opereaza, din aceasta luna, in regim all-inclusive, la preturi identice sau mai mici decat hoteluri de aceeasi categorie din Bulgaria, dupa cum a informat, miercuri, Asociatia Litoral.
Hotelurile sunt localizate in statiunile Mamaia, Costinesti, Neptun, Jupiter si Saturn.
„In varf de sezon, un sejur printr-o agentie de turism costa 446 de euro de persoana pentru sapte nopti, all inclusive, patru stele, la Nisipurile de Aur (Bulgaria) si numai 423 de euro la un cunoscut hotel din Mamaia, cu aceleasi standarde si servicii (patru stele, all-inclusive)”, se mai arata intr-un comunicat de presa emis de Asociatia Litoral.
Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism estimeaza, in acest sezon estival, o crestere totala de 20 % fata de anul trecut a numarului turisti. Varful de sezon va fi cuprins de perioada 20 iulie – 20 august, insa se estimeaza ca si luna septembrie si inceputul lunii octombrie vor fi multi turisti pe litoral, datorita preturilor scazute din aceasta perioada.
Pana acum, pe primul loc in topul vanzarilor se afla statiunea Mamaia, cu un grad de ocupare aproape de 100 %, insa se inregistreaza cresteri importante ale gradului de ocupare si pentru statiunile din sudul litoralului – Saturn, Eforie Nord, Neptun, Jupiter, Costinesti, Venus, Olimp, Cap Aurora, Mangalia si Eforie Sud.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.