Alianta Civica il sfatuieste pe Basescu sa nu mai sperie cetatenii cu...

Alianta Civica il sfatuieste pe Basescu sa nu mai sperie cetatenii cu declaratii nepotrivite

0 230Alianta Civica este de parare ca pentru a se depasi impasul in care afla Romania, este necesar ca Traian Basescu sa-si revizuiasca raporturile cu primul ministru si cu Parlamentul. In caz contrar, referendumul este de prisos, acesta nefiind de natura sa rezolve criza politica? fara precedent.


Potrivit presedintelui Aliantei Civice, Christian Mititelu, citat de Amos News, Presedintele Traian Basescu ar trebui sa renunte la declaratiile care exploateaza temerile si nelinistile cetateanului, fara sa mearga pana la capat si sa indice unde pot fi gasite dovezi privitoare la eventuale abuzuri sau acte de coruptie…Asemenea declaratii genereaza un climat de neincredere si frustare, fara a contribui la rezolvarea problemelor reale, aduc prejudicii imaginii tarii si consuma energii care ar trebui canalizate spre fructificarea sanselor oferite de admiterea Romaniei in Uniunea Europeana”.


Mititelu considera ca Basescu ar trebuie sa dea semne de reconciliere cu toate fortele politice, riscand ca printr-o atitudine deplasata sa favorizeze un vot impotriva sa si readucerea la Cotroceni a social-democratilor ori a ?unor forte populiste din afara Parlamentului, lipsite de experienta si fara programe solide de guvernare.


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.