Algoritmul la Deconcentratele brasovene

Algoritmul la Deconcentratele brasovene

0 185

Se cunosc deja schimbarile facute postelectoralprintre sefii anumitor deconcentrate brasovene, cum ar fi cei de la Directia de Sanatate Publica sau de la Drumuri Nationale si Caile Ferate. Urmeaza, pe indelete, ca sa nu iasa zgomot prea mare, si celelalte. Iata cum se prezinta pe moment situatia unor deconcentrate din Brasov.

Astfel, directorul Agentiei de Mediu, Ciprian Bancila, va trece la sefia Garzii de Mediu, la agentie fiind propusi de PSD – probabil felia lui de tort algoritmic – fostul primar de Fagaras, Ioan Barbuti, sau Catalin Manzatu, colegul de apartament al proaspat numite subprefectarite. Normal ca Bancila nu stie nimic oficial si declara ca se simte bine unde e. Ce sa spuna omul, altceva?

La inspectoratul Scolar Judetean este inca liniste, poate chiar prea multa. In acest sens, inspectoarea-sefa, Carmen Tanasescu, spune: „Zvonuri exista, am aflat si eu, dar oficial nu e nimic. Eu am contract de management pana in 2010, iar acesta nu poate fi reziliat fara motive temeinice.”
In legatura cu situatia ei politica, Carmen Tanasescu infirma zvonurile ca ar fi carmit barca din albia national-liberala in cea democrat-liberala. „Nu am depus nici o adeziune la PD-L. Eu sunt membra PNL.”

In ce priveste protectia copilului, concursul care trebuia sa hotarasca, oficial, seful Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) s-a amanat. El trebuia sa se tina ieri, candidatii fiind Luminita Olteanu, fosta directoare, si Constantin Faina, de la PNL. Concursul a fost amanat pe motiv de imbolnavire a sefului comisiei. Probabil asa a trebuit.

Si uite cum se bajbaie prin codrul algoritmului, cu repercursiuni asupra activitatii in slujba Brasovului, caci atata vreme cat nu exista birjar de nadejde, caii o iau razna.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.