Alexandru Voican este Supervoluntarul anului in 2015

Alexandru Voican este Supervoluntarul anului in 2015

Alexandru, unul din cei mai activi voluntari ai Fundatiei Hospice Casa Sperantei, isi dedica de 9 ani mare parte din tot timpul sau liber pentru a-i ajuta pe cei care au intr-adevar nevoie de sprijin. La cea de-a 7-a editie a galei pentru supervoluntari, Hospice reusit sa obtina trei premii pentru voluntarii sai

Alexandru, unul din cei mai activi voluntari ai Fundatiei Hospice Casa Sperantei, isi dedica de 9 ani mare parte din tot timpul sau liber pentru a-i ajuta pe cei care au intr-adevar nevoie de sprijin. La cea de-a 7-a editie a galei pentru supervoluntari, Hospice reusit sa obtina trei premii pentru voluntarii sai.
Imediat dupa ce a terminat cu examenul de bacalaureat, in urma cu 9 ani, Alexandru a decis sa intre in echipa Hospice. A pornit cu produse hand made si dupa ce a capatat experienta a ajuns sa fie unul din cei mai activi voluntari ai fundatiei. Alexandru isi aminteste cu drag de toate proiectele in care s-a implicat. Printre ele – Corul inocentilor, sau Luna florii de colt, care are loc in perioada toamnei.
Alexandru este apreciat de toti colegii de la Hospice pentru ca nu poate spune niciodata „nu”. El este cel care se ocupa acum de strangere de fonduri dar si de alte activitati.supervoluntar alex
Alex iubeste ceea ce face si spune ca si propune tot mai mult de la an la an. De pilda,
vrea sa dubleze numarul de formulare de 2% in conditiile in care se da o batalie foarte apriga pe salariatii din judetul Brasov. Alex nu este singurul voluntar premiat la Gala pentru Supervoluntari 2015. Fundatia Hospice Casa Sperantei a reusit sa obtina trei premii pentru voluntarii sai – titlul de cel mai tanar voluntar pentru Andreea David, cel mai activ voluntar senior Manuela Baghi si Andreea Radulescu, desemnata „voluntarul cu idei”.
La gala pentru supervolunari de anul acesta au fost acordate 15 premii la 15 categorii diferite.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.