Alexandra Stan in Bamboo Brasov

Alexandra Stan in Bamboo Brasov

0 137

Joi, 13 ianuarie, de la ora 23:00, Alexandra Stan si al sau „Mister Saxobeat” vin in Bamboo Brasov spre bucuria clubber-ilor.
Daca va numarati printre iubitorii de distractie si de muzica dance, veniti in Bamboo Brasov pentru un show live cu una dintre cele mai cunoscute si indragite melodii ale momentului!
Hitul care a cucerit topurile muzicale, „Mister Saxobeat”!
Iar pentru ca tu si prietenii tai sa puteti savura o bautura calda sau un ceai puternic aromat inainte de mult-asteptatul concert, Bamboo va asteapta in Lounge-ul deschis incepand cu ora 18.00!
Pretul de intrare este de 10 lei. Studentii beneficiaza de intrare gratuita la prezentarea carnetului
Alexandra a fost descoperita de Marcel Prodan si Andrei Nemirschi, in urma participarii acesteia la Festivalul Mamaia din 2009, unde, din pacate, nu a castigat niciun premiu.
Ea s-a lansat pe piata muzicala din Romania prin piesa Lollipop, care este un clip dulce, de imagine. “Unii artisti tind sa le imite pe Lady Gaga sau Beyonce, insa eu am vrut sa-mi arat cei 21 de ani.”, a declarat cantareata.
Alexandra Stan s-a nascut la data de 10 iunie 1989 in Constanta.
A urmat studiile la Liceul Teoretic Traian din orasul in care s-a nascut si acum este studenta in anul II la Facultatea de Management Andrei Saguna.
A participat la diferite concursuri pe teme muzicale cu o aparitie notabila la Festivalul de la Mamaia sectiunea interpretare.
Pana in momentul de fata pentru Alexandra Stan au fost produse doua melodii, „Show Me The Way” si „Lollipop”, fiecare cu o versiune de club.
Variantele de club deja sunt in playlist-ul cluburilor din Romania, fiind pe un trend ascendent in acest segment.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.