Alex Velea a facut spectacol pe scena din Piata Sfatului

Alex Velea a facut spectacol pe scena din Piata Sfatului

0 568

Mii de brasoveni si turisti au umplut duminica seara pina la refuz Piata Sfatului. Toti au venit sa celebreze intrarea Brasovului in zodia Orasului din Poveste, luminata de aprinderea instalatiilor de Craciun in centrul istoric.

Mii de brasoveni si turisti au umplut duminica seara pina la refuz Piata Sfatului. Toti au venit sa celebreze intrarea Brasovului in zodia Orasului din Poveste, luminata de aprinderea instalatiilor de Craciun in centrul istoric. Un spectacol de lasere, organizat de Agentia Metropolitana, a marcat candidatura Brasovului la titlul de Capitala Europeana a Culturii 2021, iar Alex Velea a facut spectacol pe scena din Piata Sfatului.
Ca in fiecare an, primarul Brasovului a deschis sezonul sarbatorilor de iarna, la petrecerea carora i-a invitat pe toti locuitorii orasului si pe turisti.
Bradul de Craciun a fost impodobit cu 50 de siruri luminoase, 40 de sfere luminoase 3D, 60 de conuri luminoase si 40 de ghirlande.velea1
Pe scena din Piata Sfatului au urcat corul de copii “Concertino” care au sustinut un concert de colinde. Seara a continuat cu spectacolul de lasere, organizat de Agentia Metropolitana Brasov pentru a marca candidatura orasului la titlul de Capitala Europeana a Culturii 2021. Alex Velea a fost insa capul de afis al serii de duminica: mii de tineri s-au inghesuit sa asiste la spectacolul facut de artist in centrul istoric:
Si cei mici au intrat in Orasul de poveste: in Piata Sfatului a fost adus special pentru ei si un carusel. In Piata Enescu, pe copii ii asteapta un bradut, un ren luminos si un trenulet de agrement.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.