Alex Ferguson: Nici nu se pune problema castigatoarei

Alex Ferguson: Nici nu se pune problema castigatoarei

0 74

Sir Alex Ferguson antrenorul formatiei engleze de fotbal Manchester United, a declarat marti dupa amiaza ca se asteapta ca echipa sa sa invinga fara probleme pe Otelul Galati, iar apoi sa lupte cu Benfica pentru primul loc in grupa.

„Nu cred ca vor fi probleme la acest meci. Sigur nu vor fi nici multe schimbari in echipa. Poate doua-trei, dar nu mai multe. Trebuie sa castigam miercuri, fara nicio indoiala. Jucam acasa si ma astept sa invingem, e obligatoriu sa o facem. Daca reusim asta, apoi totul e in mainile noastre cand jucam cu Benfica. Ma astept ca Benfica sa o bata pe Basel, mai ales ca la echipa elvetiana este un pic de dezordine dupa plecarea antrenorului Thorsten Fink la Hamburg. Sa speram ca noi vom trece de Otelul si, cand intalnim Benfica acasa, noi ne vom decide soarta.
Meciurile Otelului cu Basel si Benfica au fost stranse, asa a fost si partida noastra de la Bucuresti. Otelul a fost foarte determinata, ca sa fie sigura ca nu va fi umilita. Vazandu-le jocul, am stiut ca nu se va intampla asta. Au fost foarte bine organizati, realmente foarte determinati in defensiva si au incercat pe contraatac. Unele dintre intrarile din repriza secunda au fost foarte agresive. E dificil cand intri in acest tip de joc. E mai bine cand termini grupa pe primul loc decat pe locul 2. Sa speram ca vom aborda meciul cu Benfica de la inaltimea a 8 puncte, asta insemnand trei puncte cu Otelul. Este un meci important, care ne poate aduce trei puncte importante. Trebuie sa le luam”, a afirmat Ferguson.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.