Alesi PDL se opun masurilor Guvernului Boc

Alesi PDL se opun masurilor Guvernului Boc

0 84

Apropierea sesiunii parlamentare tulbura si mai rau apele in PDL. O posibila reusita a Motiunii PSD sperie multi “alesi” portocalii. Fostul parlamentar PDL, cunoscutul om de afaceri Silviu Prigoana, a declarat, la Realitatea TV, ca ar avea o pozitie fatisa impotriva PDL daca Guvernul va initia noi masuri de reducere a pensiilor si salariilor. „Daca se vor reduce din nou pensiile bunicilor si parintilor nostri sau salariile profesorilor si medicilor, eu nu pot fi de acord cu asa ceva”, a declarat Silviu Prigoana in contextul motiunii de cenzura anuntata de PSD.
Deputatii PDL M. Giurgiu, D. Oajdea si T Ciuhodaru au declarat ca nu cunosc exact continutul motiunii de cenzura initiata de PSD, dar spun ca ar vota pentru daca Guvernul ar avea in vedere noi reduceri salariale sid e personal.
Fostul depuatat PDL a iniþiat un proiect de lege privind reducerea contribuþiei statului la salarizarea personalului clerical, considerand ca inechitabil ca aceste fonduri alocate sa ramana integrale in conditiile in care fondurile alocate pentru Sanatate sau Educatie au fost reduse.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.