Alertă meteo de ploi în toată țara, până săptămâna viitoare

Alertă meteo de ploi în toată țara, până săptămâna viitoare

0 129

Ploi însoțite de descărcări electrice se vor înregistra în toată țara începând de astăzi și până la începutul săptămânii viitoare, potrivit meteorologilor.
Administrația Națională de Meteorologie a anunțat, joi, că începând de astăzi, de la ora 15.00, și până luni, 15 aprilie, la ora 10.00, vor fi ploi moderate cantitativ, însoțite de descărcări electrice.
Meteorologii avertizează că va ploua temporar în toate zonele țării și vor fi mai ales averse, însoțite de descărcări electrice, mai însemnate cantitativ în sud-vestul, sudul și sud-estul țării.
La munte vor predomina ploile, favorizând topirea stratului de zăpadă, în special în Munții Banatului, în Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură.
Cantitățile de apă vor depăși local – în perioade scurte de timp sau prin acumulare în intervale de 24 de ore – 15-20 l/mp, iar izolat, mai ales în Oltenia, Muntenia și în zonele montane aferente, 30-40 l/mp.

Cum va fi vremea în Brașov
La Brașov, meteorologii (vremea.com) prevăd o reducere a ploilor cu o reducere a temperaturilor chiar sub media perioadei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare.

Vineri, 12Ploi izolate
averse
TEMP.
MAX.
12 °C

TEMP.
MIN.
5 °C
PRECIPITAȚII
40%
VÂNT
5 E
Sâmbătă, 13Cer parțial
noros
11 °C 5 °C 10%6 ESE
Duminică, 14Cer parțial
noros
9 °C 1 °C 10%7 ENE

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.