Alerta maxima in zona politica – ”Planul Trump” ne smulge din UE!

Alerta maxima in zona politica – ”Planul Trump” ne smulge din UE!

De cateva zile structurile contrainformative romanesti se pliaza deja pe o noua varianta de lucru. Iar ”Planul Trump” pentru ruperea Uniunii Europene, discutat in premiera in cadrul unor discrete intalniri informale care au avut loc recent in locatii din Side-Turcia, Berlin si Stockolm putand deveni, mai repede decat se asteapta multi, noua ”Biblie” nu doar a serviciilor secrete romanesti, dar si a liderilor politici care au ales deja sa joace totul pe cartea axei Washington – Tel Aviv.
Oricum, in urma prezentarilor inca neoficiale facute emisarilor zonei din serviciile secrete romanesti care se opun definitivarii ”colonizarii economice” a Romaniei de catre ”motorul” franco-german pe care insa Moscova il tureaza tot mai mult, conform propriilor interese s-a creionat deja ”schita” unei analize informative de ultima ora care face deja furori la varful sistemului.

02asaa 03 1 ”Planul Trump” ne smulge din UE!

Si in care se dezvaluie ”beneficiarilor”  ca adminsitratia republicana a SUA va forta tot mai mult ruperea actualei Uniuni Europene in cateva uniuni mai mici, Romania urmand a fi un pilon important, alaturi de Polonia, al unei entitati interstatale denumita provizoriu drept Uniunea Carpato Danubiano Pontica de catre analistii romani. Oricum, cert este ca Trump va juca la rupere si rolul acordat Romaniei este unul mai mult decat important in planurile Casei Albe.

Planul de la Langley
Exista deja voci autorizate din sistem care sustin ca noua harta a Europei trasata deja de strategii republicani de la Washington ar copia in mare masura noua arhitectura de securitate globala gandita initial la Langley. Astfel ca, daca tot va forta ”restructurarea” UE intr-o uniune cu mai multe viteze, Angela Merkel si Emmanuel Macron isi vor vedea visul cu ochii, dar doar partial. Pentru ca deja la la ultimele conferinte internationale pe probleme de securitate tinute discret sub influenta republicanilor americani se pune de o micsorare consistenta a actualei Uniuni Europene.
Una condusa cu mana de fier de la Berlin si Paris si in care companiile austriece vor continua sa reprezinte interfata economica pentru interesele de securitate energetica ale Federatiei Ruse. Numai ca, intr-o prima faza se prevede formarea Uniunii Nordului, formata din cele patru state nordice, Suedia, Norvegia, Finlanda si Danemarca, la care ar urma sa adere apoi si tarile baltice, daca acestea vor reusi sa-si rezolve gravele vulnerabilitati privind asigurarea independentei  energetice.
De asemenea, in laboratoarele de peste Ocean s-ar fi stabilit si incurajarea si sustinerea logistica a Italiei conduse de conservatorii lui Matteo Salvini de a parasi pe cont propriu Uniunea Europeana, modelul urmand a fi apoi exportat si in Spania, tara la randul sau sufocata in ultima vreme de imigrantii acceptati de puterea politica de stanga aflata acum la putere.

Uniunea Estica, in trei faze
Cel mai important pentru noi, conform ”Planului Trump” Romania ar urma sa faca parte din Uniunea Estica proiectata pe acoperirea geografica carpato-danubiano-pontica, alaturi de Polonia, Ungaria, Cehia, Slovacia si Republica Macedonia de Nord. Apoi, intr-o a doua faza ar urma sa se alature si Bulgaria, Grecia si Muntenegru.
Iar dupa o ”inevitabila” rupere a statului ucrainean, daca ambitiile expansioniste ale Moscovei nu vor putea fi tinute in frau, Ucraina de Vest, formata pe teritoriul istoric al Galitiei va fi ultima piesa la ”puzzle”-ul gandit la Washington pentru aceasta parte a lumii. Unul in care Romania nu doar ca ar urma sa devina principalul pol energetic al noii Uniuni din Estul Europei, dar si principalul aliat al SUA aici. Inclusiv militar, intrucat ”prabusirea” aliantei strategice cu Turcia va obliga Washington-ul sa mute ”linia frontului rece” cu Moscova pe litoralul romanesc al Marii Negre.

Se misca generalii…
Pentru reusita acestui plan, republicanii americani au nevoie ca de aer de coagularea fortelor conservatoare din Europa. Iar ”dragostea vesnica” jurata de premierii Italei si Ungarie, Matteo Salvini si Viktor Orban este deja perceputa ca un succes major al noii diplomatii de la Washington. Iar acum ar trebui sa se miste si Spania…
Oricum, in ultima vreme s-au intetit conferintele pe acesta tema, in mod oarecare suprinzator pentru unii, partea romana fiind reprezentata la unele dintre acestea de liderii ”partidului generalilor”.02adaad 03 ”Planul Trump” ne smulge din UE!Iar daca Partidul ”Neamul Romanesc” cu care generalii  Chelaru si Onisor si ”aripa politica” Ninel Peia i-a luat fata lui Victor Ponta prin inscrierea la tribunal, dejucand astfel o buna parte a planurilor lui Gabriel Oprea sustine sprijinirea iesirii Romaniei din actuala UE este clar ca deja lucruile incep sa se miste si la noi. Acolo unde se considera ca exista un potential nationalist enorm care, daca va fi bine manageriat de consultanti cu renume, ar putea produce mari surprize pe scena politica. Si chiar in sistem, acolo unde mai mult ca oricand tot mai multi ofiteri devin constienti ca ”razboiul hibrid” impotriva Romaniei a fost deja declansat de Moscova, fie si sub ”acoperire” austriaca…

http://www.national.ro/

Reclame

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.