Alergatori sustinuti de celebritati la Maratonul DHL

Alergatori sustinuti de celebritati la Maratonul DHL

0 387

Campioana olimpica Andreea Raducan a dat startul intrecerii iar Cristi Chivu si Andreea Berecleanu s-au numarat si ei printre cei care i-au incurajat pe alergatori.

Asa cum ne-a obisnuit, maratonul Stafeta Carpatilor a adus si anul acesta la startul intrecerii mai multe celebritati. Campioana olimpica Andreea Raducan a dat startul intrecerii iar Cristi Chivu si Andreea Berecleanu s-au numarat si ei printre cei care i-au incurajat pe alergatori.

Ajunsa la a 10-a editie, traditionala cursa a fost castigata de Ioan Moisa, care a ajuns la finis dupa 3 ore fara 4 secunde. Cea mai rapida dintre femei a fost Mara Morosan, care a incheiat pe locul 6 la general, la 34 de minute dupa invingator.

Cursa s-a desfasurat intre Predeal si Poiana Brasov, prin Parau Rece si Rasnov si a fost dusa la bun sfarsit de 43 din cei 64 de concurenti care s-au aliniat la start. Desi nu poate inca alerga din cauza unor probleme la genunchi, fostul capitan al echipei nationale de fotbal, Cristi Chivu, a tinut sa fie alaturi de maratonisti.

Pe langa proba de maraton a mai avut loc una de semimaraton si o alta de stafeta. La semimaraton, primul care a trecut linia de sosire a fost Adrian Iordache, dupa o ora 17 minute si 14 secunde. In proba de echipe s-a impus Maraton Walmark Ro Club, dupa 2 ore, 39 de minute si 55 de secunde.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.