Alegeri locale 2016 Brașov! Panotajul are acum reguli foarte clare in Brasov

Alegeri locale 2016 Brașov!
Panotajul are acum reguli foarte clare in Brasov

0 640

Fiecare candidat sau partid are locul lui pe panourile din oras, in care isi poate prezenta oferta electorala. Cum pentru toti cei care vor putea fi votati in 5 iunie sunt necesare 5 patrate, panourile au fost impartite in cate 10 patrate iar fiecare candidat va putea lipi doua afise. In centrul Brasovului, panoul are chiar 15 patrate

Fiecare candidat sau partid are locul lui pe panourile din oras, in care isi poate prezenta oferta electorala. Cum pentru toti cei care vor putea fi votati in 5 iunie sunt necesare 5 patrate, panourile au fost impartite in cate 10 patrate iar fiecare candidat va putea lipi doua afise. In centrul Brasovului, panoul are chiar 15 patrate, in urma propunerii majoritatii candidatilor, care au contestat modul de afisare, in sensul ca fie nu era suficient loc, fie ca panourile erau deja ocupate de catre alte partide.
Candidatii la alegerile locale din 5 iunie s-au plans ca unii dintre cei care sunt pe listele de vot s-au miscat mai repede si au umplut panourile cu afisele lor electorale. Cum legea ii pedepseste pe cei care rup afisele electorale, cei care nu au mai avut loc sa-si expuna oferta au solicitat Biroului Electoral Municipal ca panourile sa fie impartite in mod egal.
Ramane de vazut daca toti candidatii vor si respecta hotararea care a fost luata la propunerea lor. Meniti sa vegheze la respectarea acesteor reguli sunt politistii locali.
Potrivit lui Ciprian Bancila, prefectul judetului, in cazul in care aceste reguli nu vor fi respectate, Politia Locala va interveni si va impune masuri drastice.
In ceea priveste alte nereguli in procesul electoral, prefectul Bancila spune ca rezolvarea acestora depinde de fiecare speta in parte.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.