Alegeri locale 2016 Brașov! „In campanie, nu banii conteaza ci sa stai...

Alegeri locale 2016 Brașov!
„In campanie, nu banii conteaza ci sa stai de vorba cu oamenii!”

0 554

Prima campanie fara mici si bere, prima campanie fara galeti si pungi cu alimente, prima campanie fara afise si bannere uriase. Nu este permisa nici folosirea de baloane, brichete, galeti, sepci, steaguri sau publicitate pe autoturisme

Prima campanie fara mici si bere, prima campanie fara galeti si pungi cu alimente, prima campanie fara afise si bannere uriase. Nu este permisa nici folosirea de baloane, brichete, galeti, sepci, steaguri sau publicitate pe autoturisme.
Asa ar fi fost normal sa fie si in celelalte campanii, cred brasovenii, care spun ca nu cadourile electorale ar trebui sa conteze atunci cand se pune stampila de vot.
Brasovenii sunt, in schimb, nemultumiti ca trebuie sa deconteze cheltuielile de campanie ale candidatilor, chiar daca au fost stabilite plafoane de chetuieli. Unii cred ca in campanie nu este neaparat nevoie sa cheltuiesti multi bani, este suficient sa stai de vorba cu oamenii.Claudiu Petra AEP
Dupa ce in ultimele saptamani unii candidati au furat startul si si-au amplasat mashuri si bannere uriase, membrii Autoritatii Electorale Permanente au trecut la verificari in prima zi de campanie.
Claudiu Petra, reprezentant AEP a constatat ca in municipiul Brasov au fost indepartate absolut toate materialele de publicitate electorala care nu erau conforme legii Competitorii electorali care nu se conformeaza legii pot fi amendati cu sume cuprinse intre 10.000 si 25.000 de lei.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.