ALDE Braşov îl vrea pe Ialomiţianu la Primărie

ALDE Braşov îl vrea pe Ialomiţianu la Primărie

0 98

Reprezentanţii ALDE Braşov au amintit ieri în conferinţa de presă că susţin candidatura lui Gheorghe Ialomiţianu la Primăria Braşov, precizând că această opţiune nu a fost schimbată până acum în forurile partidului. În ceea ce priveşte eventualele alianţe electorale, ALDE a precizat că acestea vor fi stabilite la nivel local.

Totodată ALDE Braşov a anunţat tot ieri că informaţiile privind susţinerea candidaturii lui Sorin Susanu pentru funcţia de primar al Braşovului sunt pure speculaţii. Cei de la ALDE au făcut acest anunţ după ce, la Convenţia Naţională a Pro România, desfăşurată la Bucureşti, preşedintele ALDE ce a participat ce invitat la acel eveniment, Călin Popescu Tăriceanu, apare într-o poză de grup, în care putea fi văzut şi Sorin Susanu.
De aici şi până la afirmaţia categorică a unora privind o «Susţinere totală!» pentru Pro România Braşov şi pentru candidatul său, de către ALDE, în alegerile pentru Primăria Braşov este însă o cale mult prea lungă pe care o considerăm o găselniţă ieftină de imagine prin care unii reprezentanţi Pro România din Braşov încearcă să câştige capital electoral pe seama preşedintelui ALDE”, au precizat aceştia. Ei au continuat acuzaţiile spunând că „Acelaşi lucru este valabil chiar şi pentru situaţii oarecum similare din judeţ, existând semnale că se încearcă parazitarea unora dintre organizaţiile şi candidaţii noştri, de către acelaşi partid, care încearcă astfel să-şi suplinească lipsurile din teritoriu în acest mod cu totul neelegant”, au mai comunicat reprezentanţii ALDE.

În contrapondere, coordonatorul Pro România Braşov, Mihai Mohaci, ne-a declarat că Sorin Susanu nu este membru Pro România şi nici nu a fost desemnat candidat al partidului Pro România pentru funcţia de primar al Braşovului. Totaodată, el a reamintit faptul că, din punctul lui de vedere, Susanu ar fi o opţiune bună, având în vedere că lucrează la „Protecţia Cosumatorului” şi este obişnuit să rezolve problemele oamenilor.
I.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.