Alba: Festivalul Vinului

Alba: Festivalul Vinului

0 113

Peste 150 de oaspeti din sapte orase din strainatate sunt prezenti, la acest sfarsit de saptamana, in municipiul Aiud, la “Ziua Oraselor Infratite”, desfasurata in cadrul “Festivalului Vinului”.
Au raspuns invitatiei lansate de Primaria si Consiliul Local Aiud peste 80 de oaspeti din Gyomaendrod si Siklos (Ungaria), peste 50 de persoane din Dingelstadt (Germania), precum si din Cusset (Franta), Cerepovet (Rusia), Ponte de Sor (Portugalia) si Megara (Grecia). Toate cele sapte orase sunt infratite cu municipiul Aiud.
Cu un buget de 160.000 de lei, “Festivalul Vinului” cuprinde concursuri cum ar fi ‘Regina Vinului”, “Cel mai fin degustator de vin” si “Cea mai buna gospodina”, dar si o expozitie de fotografie si una dedicata Zilelor Municipale ale Eficientei Energetice, o competitie de fotbal dotata cu Cupa “Old Boys” si un concurs de mountain bike.
La festival vor participa trupa DJ Project, Anca Badiu si Uni-K, interpretii de muzica populara Mariana Deac, Cornel Borza, Cristian Fodor, Adrian Tiboc si ansamblurile “Dor Transilvan” si “Doina Aiudului”. Sikl?si Dolce va sustine un concert de vioara. Festivalul se va incheia duminica seara, cu un foc de artificii.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.