Al zecelea protest

Al zecelea protest

0 76

Ieri, in jurul orelor 12,30, Ludovic Vankay, devenit – curios, tot din cauza unor conflicte cu Primaria Brasov – un fel de al doilea Botorog in peisajul brasovean, a trecut la a zecea actiune de blocare a pasajului de la Darste, cel care se sprijina pe proprietatea sa.
De aceasta data Vankay a legat mai multe lanturi de parapetii podului. De asemenea, omul a pus o pancarta pe care a scris ceea ce este normal si cum se vede prin statele civilizate: „Proprietate privata”.
Este pentru a zecea oara cand brasoveanul Ludovic Vankay blocheaza intrarea pe soseaua de centura a Brasovului, mandria Primariei.
Pentru protestele sale, lui Vankay i s-au intocmit noua dosare penale, probabil acuma urmand al zecelea. Nu stiu in ce masura Justitia va hotari sa-l bage la zdup, caci nu vad pentru ce, atata vreme cat omul si-a facut de lucru pe proprietatea sa.
Mai greu de inteles este faptul ca primarul Scripcaru nu intelege sa cada la pace. Nu Vankay sta la mana lui, ci invers. Iar daca totusi nu se cade la pace, de ce nu se ridica putin fustita Justitiei, ca ea sa hotarasca cine are dreptate. Si totodata sa stabileasca si cuantumul despagubirilor datorate de Primarie lui Vankay.
Ce, sunt prea mari orgoliile micului dictator?

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.