Al patrulea esec in intrunirea plenului C.L. Bod

Al patrulea esec in intrunirea plenului C.L. Bod

0 94
Pentru a patra oara consecutiv plenul plenul Consiliului Local Bod nu a reusit sa se reuneasca. Convocati ieri, la ora noua dimineata, consilieri locali din bod iarasi nu au reusit sa intruneasca cvorumul necesar unei sedinte. Asta deoarece cei trei reprezentanti ai PDl si cei trei ai UNPR nu si-au facut aparitia. Viceprimarul Stefan Hulpoi, ales consilier pe listele Partidului Conservator, se afla in sediul primariei dar a refuzat sa participe pe motiv ca ,,eu intai trebuie sa citesc legile in vigoare privind administratia publica si apoi voi participa la plen”.
Nu putem comenta nimic pe aceasta tema deoarece, pe aceasi logica, actualul viceprimar din Bod ar fi trebuit sa se puna in tema cu legile inainte de a candida ca si consilier local si de a accepta sa fie votat de colegii sai viceprimar.
La randul sau primarul Paul Cernat a spus ca ,,ca de obicei in ultima perioada, ca de obicei, domnii din opozitie si-au facut un obicei sa nu participe. La fel si viceprimarul care a tradat USL. Este a patra sedinta boicotata de catre acesti indivizi. Repercursiunile sunt clare, investitii blocate, lucrari curente blocate, orice nou proiect blocat. Eu consider ca daca tot au venit aici ar trebui sa participe, sa voteze, si sa spuna clar da sau nu pentru un proiect sau altul. Nu sa stea ascusi pe acasa. Au dreptul la vot, votul este liber, dar ei prefera boicotul. Oricum, luni vom face o noua sedinta. Vom avea un singur punct pe ordinea de zi. Numirea unui consilier local al PNL ce nu a fost validat dupa alegeri si care are acum o hotarare judecatoreaca definitiva pentru a fi acceptat ca si membru in Consiliu Local Bod
In alta ordine de idei  primarul Cernat a spus ca va solicita si sprijinul prefectului Mihai Mohaci in rezolvarea acestui blocaj cel putin dubios.
Contactat de noi, prefectul Mohaci a spus ca ,,este o problema care ar trebui rezolvata de primar. Dar daca lucrurile sunt atat de grave ma voi informa si saptamana viitoare ma voi implica in rezolvarea in mod legal a acestei probleme".
 
Iulian Rinder

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.