Al cincilea protest, al cincilea dosar?

Al cincilea protest, al cincilea dosar?

0 103

Ladislau Vankay, de acum prea cunoscutul proprietar al podului de la Darste, pod aflat cu un „picior” pe proprietatea sus-numitului, s-a ales ieri cu al cincilea probabil sau posibil dosar, si asta pentru ca a vrut sa manance mici pe proprietatea sa.
Ieri, inainte de pranz, Ladislau Vankay a ocupat un sens de circulatie de pe pod si a intins masa mare, cu gratar si mici. La ospat si-a invitat si cativa prieteni, care, timp de trei ore, au stat la o masa intinsa si acoperita cu tot dichisul, de la care s-au ridicat cu greu si cu regrete.
Astfel a inteles Vankay sa protesteze de aceasta data, in mod pasnic. Se intelege ca circulatia a fost blocata, la fata locului sosind un echipaj al Politiei Rutiere, care cu greu a putut descalci blocajul, in acest sens putandu-se folosi un singur fir.
Din pacate, primarul Brasovului nu a participat la festin, fiind ocupat cu alti mici de pe alt gratar.
Dupa circa trei ore, Ladislau Vankay si amicii sai au ridicat masa, gratarul si prelata pe care acestea fusesera puse si au plecat, dand liber circulatiei.
Cativa participanti la trafic, intrebati ce au de spus despre tot tacamul, au spus, in cea mai mare parte, ca nu sunt multumiti ca-si pierd vremea acolo, asteptand sa treaca, insa ar fi cazul sa i se faca omului (lui Vankay,n.a.) dreptate si sa i se dea ce este a lui, sau ceva in compensatie.
Asteptam curiosi urmatoarea miscare a proprietarului.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.