Cetatea ,,stegarilor”a fost din nou ,,cotropită” de Adi Szabo, care a revenit în postura de antrenor principal la FC Braşov. Este a cincea ,,descălecare” în ţinutul ,,galban-negrilor”, de data aceasta, în condiţii grele, după ce echipa a retrogradat şi joacă acum în liga secundă. ,,Pot şi şi Szabo al 1000-lea, că nu contează” a precizat tehnicianul Braşovului, înainte de prezentarea de astăzi…

,,Am preferat să ne orientăm către domnul Szabo, care cunoaşte foarte bine clubul şi pe unii dintre jucătorii echipei. L-am convins uşor să semneze cu noi, pe o perioadă de doi ani. Sperăm să aducem rezultate cât mai bune şi să ne atingem obiectivul, adică promovarea”, a declarat preşedintele ,,stegarilor” Vasile Dochiţa.

La rândul său, antrenorul Adi Szabo, care a fost prezent ieri la Păuleşti, la meciul câştigat de FC Braşov, în Cupa României, a declarat : ,,Nu este important de câte ori venim sau plecăm. Important este ca tot ce lăsăm în urma noastră să fie apreciat. Consider că pentru acest motiv am acceptat repede să vin înapoi, pentru că eu zic că am ceva de reparat la acest club Va trebui să conlucrăm toţi, pentru ca anul viitor să revenim în prima ligă. Referitor la echipă, cred că avem jucători care, luaţi individual, au anumite calităţi. Rămâne ca prin munca pe care o vom depune împreună să facem ca aceste individualităţi să gândească şi să joace ca un ansamblu. Dorin să promovăm şi consider că acesta este un obiectiv realist”.

Adi Szabo va redebuta ca antrenor al ,,stegarilor” sâmbătă, cu ocazia meciului din deplasare, cu Metalul Reşiţa, ,,lanterna roşie” a seriei. Despre acest meci, Adi Szabo a declarat : ,,Clar, avem nevoie doar de victorie şi nu una întâmplătoare, ci una consistentă, în baza unui joc apreciat de toată lumea. Din informaţiile mele, Reşiţa este o echipă incomodă şi actuala ei postură este una oarecum mincinoasă. Va trebui să fim atenţi şi să ne întoarcem acasă cu victorie”

 

Dorin Duşa

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.