Akcees te invata cum sa devii manager de proiect

Akcees te invata cum sa devii manager de proiect

0 96
 
In luna februarie Akcees organizeaza o noua sesiune de training marca Weekend Seminar ce are drept subiect managementul proiectelor. Evenimentul va fi gazduit de Fundatia Romano-Americana si va aduce impreuna 25 de participanti, traineri si invitati speciali de exceptie.
Cu sprijinul BRD Groupe Société Générale, participarea la eveniment este gratuita, iar tinerii interesati sa acumuleze competente de management de proiect pot aplica prin completarea formularului disponibil online la http://akcees.ro/seminar
Managementul proiectelor este o competenta cheie pentru tinerii pasionati de dezvoltarea lor personala si profesionala, si, in acelasi timp, una dintre abilitatile care nu se dezvolta cu usurinta pe bancile scolii.
La Weekend Seminar participantii vor intelege care sunt procesele caracteristice managementului de proiect si vor invata cum sa gestioneze echipa, activitatile si bugetul unui proiect pentru a atinge rezultatele dorite.
Sesiunea de training va fi sustinuta de Irina Scarlat, Vice-Presedinte Executiv Akcees si trainer profesionist cu o experienta de peste 6 ani in managementul proiectelor din diferite domenii de activitate. Notiunile teoretice vor fi puse in practica prin studii de caz si aplicatii interactive, iar la final tinerii vor sti sa aplice metode eficiente pentru a-si conduce cu succes propriile proiecte. In plus, invitati speciali care ocupa pozitii cheie in industrie vor fi alaturi de participanti pentru a le impartasi secrete din propria experienta.
„Managementul proiectelor este o competenta „hard” care nu trebuie sa ii lipseasca unui tanar, indiferent ca este antreprenor, angajat sau voluntar intr-un ONG. Ne bucuram ca avem ocazia sa dezvoltam aceste competente in cadrul Weekend Seminar si multumim BRD Groupe Société Générale, care a facut posibil ca acest program sa fie disponibil gratuit tinerilor talentati.”, a declarat Irina Scarlat, Vice-Presedinte Executiv si trainer Akcees.
Weekend Seminar este proiectul Akcees care urmareste dezvoltarea de competente si abilitati prin metode de educatie non-formala si se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani. Urmatoarea sesiune de training se va desfasura pe 14 si 15 februarie la sediul Fundatiei Romano-Americane si va fi dedicata dezvoltarii competentelor de management de proiect.
 
Participarea la eveniment este gratuita, iar inscrierile se realizeaza online prin completarea formularului disponibil la http://akcees.ro/seminar.
 
Aplicatiile sunt deschise pana vineri, 1 februarie, iar rezultatele finale ale procesului de selectie vor fi comunicate vineri, 8 februarie
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.