Akcees – despre timp in timpurile noastre

Akcees – despre timp in timpurile noastre

0 98
Luna martie a insemnat pentru organizatia Akcees o noua sesiune de training Weekend Seminar dedicata de aceasta data unui subiect de actualitate pentru fiecare dintre noi: managementul timpului. Pe parcursul celor doua zile ale programului, 30 de tineri au discutat despre timp in timpurile noastre si au inteles cum sa isi stabileasca in mod corect prioritatile si sa isi organizeze activitatea pentru a deveni mai eficienti si a realiza tot ceea ce isi propun.  
Participantii la eveniment au acumulat competente de management al timpului prin metode de educatie non-formala, in cadrul unui program de training dezvoltat de Alexandru Baleanu, trainer BRD Groupe Société Générale cu o experienta de peste 10 ani in customer care, vanzari, comunicare si management. Notiunile teoretice au fost puse in practica prin aplicatii interactive si au fost completate de invitati speciali, persoane cu o experienta profesionala relevanta care le-au impartasit participantilor secrete din culisele propriei activitati.  
Florin Grozea (artist, compozitor, producator muzical, blogger si antreprenor online) a fost alaturi de cei 30 de participanti si a completat programul de training cu sfaturi si experiente personale. „Daca generatia noastra, care a avut atat de putine resurse la dispozitie, a reusit sa ajunga undeva, voi nu aveti nici o scuza. Indiferent de domeniul de activitate, trebuie doar sa va organizati si sa actionati! Astazi aveti tot ceea ce va trebuie la dispozitie, la un click distanta!”, le-a spus Florin participantilor Weekend Seminar.   Ulterior, Diana Falan (Communication Specialist BRD Groupe Société Générale) le-a povestit tinerilor care sunt tehnicile si metodele pe care le foloseste pentru a-si organiza timpul in mod eficient si a duce la bun sfarsit tot ceea ce isi propune.
„Este important sa constientizam care sunt factorii ce ne consuma cel mai mult timp si sa gasim solutii proprii de time management. Ceea ce functioneaza pentru mine poate sa nu functioneze pentru altii si vice-versa. Acestea sunt principalele idei pe care le-am discutat in cadrul intalnirii pe care am avut-o cu studentii. Am dezbatut impreuna idei si solutii iar fiecare a tras propriile concluzii.  
La fiecare editie Weekend Seminar descoperim tineri entuziasti si dornici sa se dezvolte. Energia lor este contagioasa si asta ne confirma ca aducem o valoare adaugata pentru ei. Acest lucru, precum si numarul impresionant de aplicatii pe care l-am primit pentru editia trecuta, sunt doar cateva motive pentru care am decis sa realizam o noua editie Weekend Seminar pe tema project management.
Speram ca si pe studenti sa ii bucure aceasta vesre, asa cum si pe noi ne bucura interesul lor pentru construirea de competente specifice.”, a declarat Diana Falan, Communication Specialist BRD Groupe Société Générale.  
Weekend Seminar este proiectul Akcees care urmareste dezvoltarea de competente si abilitati prin metode de educatie non-formala si se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani. Urmatoarea sesiune de training se va desfasura pe 11 si 12 aprilie la sediul Fundatiei Romano-Americane si va fi dedicata managementului proiectelor. Participantii la eveniment for fi selectionati din cele peste 400 de aplicatii primite pentru editia anterioara care a abordat acelasi subiect.  
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.