AJUTOR! SE MAI DA! PUTZIN, DAR SE MAI DA…

AJUTOR! SE MAI DA! PUTZIN, DAR SE MAI DA…

0 407
Incepând din 7 octombrie, Direcţia de Servicii Sociale Braşov  primeste  cererile anuale pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei, în sezonul rece 2014 – 2015.
De acest ajutor beneficiază consumatorii vulnerabili care utilizează pentru încălzirea locuinţei energie termică în sistem centralizat, în situaţia în care venitul net mediu lunar pe membru de familie este de până la 786 lei, în cazul familiilor, şi 1.082 lei, în cazul persoanelor singure, dar şi persoanele care folosesc gazul metan, energia electrică sau lemnele pentru încălzire locuinţelor şi au un venit net de până la 615 lei pe membru de familiei.
Pentru beneficiarii care utilizează energia termică în sistem centralizat, formularele reprezentând cererea şi declaraţia pe proprie răspundere pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei sunt puse la dispoziţia solicitanţilor de către Tetkron prin intermediul asociaţiilor de proprietari.
Pentru cei care utilizează gaze naturale, energia electrică sau combustibili solizii, formularele se pot ridica de la sediul Direcţiei  de Servicii Sociale, Str. Panselelor nr. 23, începând cu data din 7 octombrie sau se pot descărca de pe portalul www.brasovcity.ro.
Cererile însoţite de actele doveditoare privind componenţa familiei şi veniturile realizate de către membrii acesteia se vor depune începând cu data de 20 octombrie la sediul DSS Braşov, de luni până vineri între orele 8.30 şi 18.00.Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0368.469.995.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.