AJOFM Brasov va primi doar ONLINE declaratiile de venit din septembrie

AJOFM Brasov va primi doar ONLINE declaratiile de venit din septembrie

0 94

Dupa cozile interminabile de la ghiseele din aceasta luna care i-a adus pe unii in pragul disperarii si o greva fiscala era cat pe ce sa se porneasca, AJOFM Brasov isi ia deja masuri de precautie pentru luna viitoare.
Numai agentilor economici, care au in derulare conventii cu AJOFM Brasov privind subventionarea locurilor de munca, li se va permite depunerea declaratiilor, insotite de documentele aferente, la sediul institutiei.
Din cauza restructurarilor, programul angajatilor de la AJOFM va fi mult mai incarcat si, in consecinta, reprezentantii Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Brasov au decis ca vor primi, din septembrie, declaratiile privind contributia lunara de la angajatori doar on-line.
„Incepand cu declaratiile aferente lunii august 2010, depunerea acestora se va putea realiza numai on-line, pe adresa de e-mail: bv_web@ajofm.anofm.ro. Aceasta masura este generata de modificarea organigramei prin reducerea numarului de personal care deserveste aceasta activitate”, precizeaza reprezentantii AJOFM.
Sursa citata a precizat ca, din circa 60 de posturi, 13 vor fi restructurate.
Pentru transmiterea declaratiilor lunare prin e-mail, angajatorii trebuie sa comunice in scris AJOFM care este adresa de e-mail de la care urmeaza sa fie transmisa declaratia. Comunicarea poate fi transmisa pe fax, la numarul 0268/412.552 sau pe e-mail: bv_buget@ajofm.anofm.ro.
Formatul e-mail-ului va fi urmatorul:
– Subiect: codul fiscal/CNP si numele angajatorului, luna si anul pentru care se transmite;
– Se ataseaza declaratia sub forma celor doua fisiere (cap1.dbf si cap2.dbf);
– Mesajul va contine denumirea/ numele angajatorului, codul fiscal/ CNP al angajatorului, precum si numele, prenumele, functia si CNP ale persoanei imputernicite sa transmita declaratia pentru luna respectiva.
La un e-mail se va transmite declaratia pentru o singura firma, pentru o singura luna;
De la aceeasi adresa de e-mail se pot transmite declaratii pentru mai multe firme;
La preluarea declaratiilor, aplicatia atribuie un numar de inregistrare unic fiecarei declaratii, care se transmite prin e-mail. Daca declaratiile sunt eronate, angajatorul va primi un e-mail care contine erorile depistate.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.