AJOFM Brasov – neglijenta in gospodarire

AJOFM Brasov – neglijenta in gospodarire

0 136

Prefectul Emil Nita a constatat ca institutia care se ocupa de fortele de munca in Brasov – gasirea locurilor de munca pentru cei fara serviciu sau tinerea evidentei somerilor – recte Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Brasov s-a dus, fara clopotei de coada, sa vada cum se desfasoara activitatea pe aici, in cele doua locatii de sub stapanirea agentiei.
Prefectul, aparut inopinat, a gasit multe neregul, pe care le-a pus pe seama faptului ca la conducerea institutiei demneste provizoratul.
„In conditiile in care numarul personalului s-a redus la jumatate in ultimii ani, ajungand la doar 58 de persoane, AJOFM Brasov are in prezent spatii excedentare. Daca la sediul central din Livada Postei lucrurile stau mai bine, incinta din cartierul Tractorul este aproape goala, iar conditiile de acolo sunt mizere.Curtea acestei cladiri este plina de gunoaie si dovedeste faptul ca nimeni nu s-a ingrijit de ea.”
Emil Nita asigura ca, in conditiile in care pe la conducerea institutiei s-au perindat, provizoriu, mai multi directori venind din alte judete, va face demersuri pe langa Ministerul Muncii pentru numirea unui director executiv.
In ce priveste spatiul excedentar din incintaaflata in cartierul Tractorul, acesta va fi data spre folosinta Agentiei de Prestatii Sociale, care s-a desprins din Directia de Munca.
Este bine ca Prefectul, instalat nu de mult in functie, isida silinta sa dreaga ce a fost stricat pana acuma in municipiu, dar facea si mai bine daca ii scotea putintel la curatenie in propria ograda pe angajatii AJOFM. In fond, asa ceva se practica peste tot unde exista civilizatie si nimeni nu a murit din asta. Iar odata curatenia facuta, este mult mai usor sa fie pastrata.
Nu ne ajunge cat gunoi ne-a napadit, din toate partile, trupul si sufletul?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.