AJOFM Brasov isi schimba fata

AJOFM Brasov isi schimba fata

0 171

Probabil ca urmare a vizitei de inspectie de saptamana trecuta, cei de la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de munca Brasov, au inceput sa stearga si sa lustruiasca activitatea lor, care ajunsese cam ca un maidan lasat in paragina.
Astfel, Agentia a anuntat un nou program cu publicul. Acesta a fost modificat dupa cum urmeaza : functionarii AJOFM Brasov vor fi zilnic la dispozitia publicului solicitant cu incepere de la orele 7,30 si pana la orele 15,30, cu exceptia zilei de miercuri a fiecarei saptamani, cand programul va fi de la 7,30 la 17,30, deci prelungit.
De asemenea mai trebuie stiut ca vinerea nu se lucreaza cu publicul la niciunul din sediile si ghiseele Agentiei, deoarece in aceasta zi se proceseaza dosarele persoanelor disponibilizate prin concedieri colective, care in ultima vreme se cam inmultesc la fel ca ciupercile dupa ploaie.
In context, angajatorii sunt rugati sa notifice si concedierile individuale, chiar daca acest lucru nu este prevazut expres de lege, pentru realizarea estimarii corecte a sumelor necesare platilor din bugetul asigurarilor pentru somaj.
In vederea evitarii aglomeratiei si pentru eliminarea timpilor aferenti depunerii declaratiilor lunare pe suport de hartie la ghiseu, acestea pot fi depuse si pe suport electronic, la adresa de e-mail: bv_ web @ ajofm.anofm. ro.
Sunt salutare aceste masuri, dar pacat ca ele sunt urmarea disperarii solicitantilor stand la cozi care aminteau de vestita epoca de aur ceausista. Concluzia? Cand se vrea, se poate si mai bine, asa cum trebuie procedat intr-o societate civilizata..

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.