AJOFM Brasov are oferte de 700 de euro pentru Spania

AJOFM Brasov are oferte de 700 de euro pentru Spania

0 56

Cum granitele cu Europa s-au deschis, pentru romanii dornici sa munceasca pe campul „mamei Europa”, avem o veste buna: isi pot indeplini „visul”. Brasovenii interesati de o astfel de experienta in domeniul agriculturii sunt anuntati ca acum pot sa se inscrie intr-o baza de date la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Brasov, in vederea selectiei de personal ce va avea loc in perioada urmatoare, la sfarsitul careia, cei care vor fi acceptati vor putea sa munceasca pe un salariu de 700 de euro.
Pe cei interesati ii anuntam ca locurile de munca oferite se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor, iar experienta nu este necesara. Persoanele interesate se pot inregistra in baza de date a Agentiei ca persoane care doresc sa lucreze in strainatate. Depunerea actelor necesare inregistrarii se poate face la sediul AJOFM Brasov din Str. Lunga Nr.1A, si la toate punctele de teritoriale de lucru din localitatile: Fagaras, Sacele, Codlea, Rasnov, Zarnesti si Rupea.
Dosarul unui potential canditat la postul de agricultor in Europa trebuie sa contina: copie BI/CI, copie pasaport, fisa individuala (tipizat), CV in limba romana (tipizat), Copie legalizata a certificatului de absolvire si/sau calificare, copie legalizata a cartii de munca (toate paginile scrise), certificat de sanatate, cazierul judiciar in original care sa ateste ca nu are antecedente penale, declaratie pe proprie raspundere legalizata notarial din care sa rezulte ca solicitantul nu beneficiaza de pensie de invaliditate; declaratie pe proprie raspundere din care sa rezulte numarul de copii minori aflati in intretinerea acestuia, autentificata la notariat, dovada emisa de Serviciul Public pentru Asistenta Speciala/primar, din care sa rezulte ca solicitantul de locuri de munca in strainatate a notificat acestora intentia de a lucra in strainatate, doua fotografii tip pasaport.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.