AIESEC Brasov implineste 15 ani

AIESEC Brasov implineste 15 ani

0 128

AIESEC Brasov implineste in acest an 15 ani de existenta!
Celebrarea a 15 ani de internationalism si diversitate va fi sarbatorita prin intermediul unui Global Village, in cadrul caruia, invitatii de diferite nationalitati vor impartasi cultura si obiceiurile specifice tarii de provenienta.
AIESEC exista in lume de 60 de ani, fiind cea mai mare organizatie de tineri de pe mapamond. Ofera membrilor sai din peste 100 de tari si 800 de universitati, pozitii de lider, conferinte, stagii de practica, dar mai ales experienta.
In Brasov, AIESEC a luat nastere in anul 1993, cand un grup de studenti de la Facultatea de Stiinte Economice a participat la activitati ale organizatiei la nivel national si international. Din acel moment, evoluatia si impactul in societate a depins numai de tinerii dornici de cunoastere si dezvoltare.
Cu energie, munca, dar mai ales cu multa pasiune si daruire membrii AIESEC Brasov au reusit, in 15 ani de activitate, sa creeze baza schimbarii in arii precum: educatie, turism, antreprenoriat, IT, acest lucru fiind posibil prin proiectele dezvoltate si desfasurate.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.