AIESEC Brasov face inscrieri pentru Programul Exchange

AIESEC Brasov face inscrieri pentru Programul Exchange

0 73

AIESEC Brasov recruteaza tineri studenti din ani terminali sau master pentru programul Exchange. AIESEC, cea mai mare organizatie internationala de tineri din lume, prezenta in peste 100 de tari si teritorii, ofera tinerilor din intreaga lume posibilitatea de a se dezvolta atat pe plan personal, cat si pe plan profesional. Membrii AIESEC beneficiaza de stagii internationale de practica la companii mari din strainatate, au ocazia sa isi construiasca o retea globala de contacte, si cel mai important, isi descopera si dezvolta abilitatile de lider.

Programul Exchange
Programul Exchange reprezinta cea mai intensa experienta de invatare pe care AIESEC o poate oferi, prin care studentii sunt expusi catre culturi noi si medii de lucru diferite.Tinerii au sansa sa lucreze in diferite companii din lume, intre 2 si 18 luni, unde vor fi priviti ca angajati si vor pune in practica cunostintele si abilitatile dobandite.
Cei interesati sa se inscrie in program trebuie sa completeze un formular de aplicare pe care il pot gasi pe Colina Universitatii, la Infodesk intre orele 9:00-17:00. Formularele se mai pot completa si online pe www.aiesecbv.ro sau ro.aiesec.org. Termenul limita de aplicare este joi, 27 Martie.
Toti aceea interesati de acest program sau de organizatie sunt asteptati la prezentarile care vor avea loc in data de 25 Martie, in Corpul C , la ora 13:00 si in 26 Martie in Corpul N, incepand cu ora 13:00.

Laura Moise

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.