Agresorul care a înjunghiat un bătrân pe strada Griviței a fost prins

Agresorul care a înjunghiat un bătrân pe strada Griviței a fost prins

0 223

Este vorba despre un râşnovean de 22 de ani, care a mai fost cercetat pentru furturi pe vremea când era minor. Acum a fost arestat pentru 30 de zile şi este cercetat pentru tentativă de omor, după ce a fost prins sâmbătă în județul Vrancea

Este vorba despre un râşnovean de 22 de ani, care a mai fost cercetat pentru furturi pe vremea când era minor. Acum a fost arestat pentru 30 de zile şi este cercetat pentru tentativă de omor, după ce a fost prins sâmbătă în județul Vrancea. Victima, un pensionar de 82 de ani, se află în continuare internat in spital sub supravegherea medicilor.
Polițiștii au reușit prinderea agresorului după ce un martor la agresiunea de joi seara a povestit totul în faţa anchetatorilor. Oamenii legi i-au făcut agresorului portretul robot și au pornit căutările. La 48 de ore de la incident bărbatul a fost depistat de polițiști în Vrancea. Aceştia au procedat la reținerea sa iar ulterior a fost luat în custodie de polițiștii brașoveni și adus la Parchetul Tribunalului Brașov.
După audieri procurorii au propus instanței arestarea preventivă a suspectului pentru 30 de zile.
Incidentul s-a petrecut în dreptul unui bloc de pe bulevardul Griviţei joi după amiaza în jurul orei 18 într-o zonă destul de tranzitată. Agresorul se pare că i-ar fi cerut bani victimei; pentru că bătrânul nu i-a putut da decât telefonul mobil, atacatorul s-a enervat și l-a atacat. Victima a fost găsită apoi de un trecător, care a sunat la 112. Bătrânul înjunghiat este în continuare în spital sub supravegherea medicilor.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.