Agrementul s-ar inchiria, nimeni nu vrea, insa, Baza Olimpia

Agrementul s-ar inchiria, nimeni nu vrea, insa, Baza Olimpia

0 446

Consiliul Judetean nu scapa usor de complexul Agrement si, mai ales, de baza sportiva Olimpia. Daca pentru Agrement negocierile pentru inchiriere sunt avansate, la Olimpia nu s-a aratat niciun doritor pana acum. Conducerea Judetului doreste si sa transfere bastioanele si Casa Sfatului in proprietatea Primariei Brasov

Consiliul Judetean nu scapa usor de complexul Agrement si, mai ales, de baza sportiva Olimpia. Daca pentru Agrement negocierile pentru inchiriere sunt avansate, la Olimpia nu s-a aratat niciun doritor pana acum. Conducerea Judetului doreste si sa transfere bastioanele si Casa Sfatului in proprietatea Primariei Brasov, care sa le dea apoi in folosinta gratuita Consiliului Judetean.
Anul trecut, conducerea Consiliului Judetean a decis ca este mai eficient ca doua dintre proprietatile pe care le are in patrimoniu sa fie scoase la licitatie spre inchiriere. Pentru complexul Agrement s-au aratat interesate mai multe societati comerciale. Consiliul Judetean se afla acuma la partea de corespondenta pentru a lamuri anumite intrebari care le-au fost adresate de catre doritori.
In schimb, cel putin la prima strigare, de baza Olimpia nu s-a aratat interesat nimeni. Potrivit baza olimpiavicepresedintelui Claudiu Coman, la Olimpia situatia este un pic mai complicata, in sensul in care a fost facut procedura de doua ori pe baza evaluarii expertilor independenti. Cum nu s-a prezentat nimeni, intr-o sedinta de plen din luna octombrie a fost aprobata efectuarea unei noi evaluari.
Consiliul Judetean spune ca poarta discutii cu Primaria Brasov in legatura cu 19 obiective, printre care bastioanele si Casa Sfatului. Coman a declarat ca acestea erau ca inventar printre bunurile Consiliului Judetean, insa au fost intabulate de Primaria Brasov. Dupa mai multe discutii, s-a ajuns la concluzia ca acestea pot fi trecute in proprietatea Primariei si date in folosinta gratuita catre Consiliul Judetean, insa procedura este una greoaie si nu ar fi exclus sa necesite chiar si o Hotarare de Guvern.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.