Agrement in Poiana Brasov

Agrement in Poiana Brasov

0 83

?Poiana Brasov este o statiune binecunoscuta atat in tara, cat si peste hotare. Si aceasta pentru ca muntele ofera in toate cele patru anotimpuri frumuseti si posibilitati de petrecere placuta a zilelor de vacanta sau recreere.


Din pacate, pe moment, in Poiana se gasesc prea putine mijloace de petrecere a timpului in cadrul unor Sali de agrement, atunci can vremea este nefavorabila sau, pur si simplu, omul nu are chef de umblat. Este deschis un singur spatiu in acest sens, inaugurat chiar de primarul Scripcaru, sub patronajul omului de afaceri Ioan Neculaie, care are sala de biliard, bowling, precum si alte modalitati de petrecere a timpului intr-un mod placut


Ca perspectiva se are in vedere construirea inca a catorva asemenea complexe, caci Poiana Brasov tinde sa redevina statiunea care a fost odata, insa la un nivel mult mai inalt si cat mai aproape de standardele internationale.


De remarcat este faptul ca se prevede, printre celelalte constructii pentru agrement, si deschiderea unui cabinet pentru tehnici de relaxare, o noutate nu numai pentru turistii vizitatori, ci si pentru brasoveni.


Sa speram ca lucrurile nu se vor opri aici si Poiana Brasov , prin imbunatatirea serviciilor si a altor utilitati, va ajunge nu numai cunoscuta si recunoscuta in lume, ci si vizitata de turisti de pe intregul mapamond.


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.