Aglomeratie mare la Casa de Pensii

Aglomeratie mare la Casa de Pensii

0 356

Sute de batrani se inghesuie de cateva zile pentru a prinde bilete de tratament in statiuni dar si pentru a incasa ajutorul de inmormantare. Desi cladirea este destul de mare, zeci de pensionari tremura de frig in curtea interioara la cozi interminabile

Sute de batrani se inghesuie de cateva zile pentru a prinde bilete de tratament in statiuni dar si pentru a incasa ajutorul de inmormantare. Desi cladirea este destul de mare, zeci de pensionari tremura de frig in curtea interioara la cozi interminabile.
Cei mai multi brasoveni s-au inghesuit la ghiseele unde se incaseaza ajutorul de inmormantare, dupa ce casieriile nu au functionat in prima saptamana a anului.coada pensii
Daca pentru ajutorul de inmormintare se sta la caldura, nu de acelasi tratament au parte pensionarii care depun cereri pentru bilete de tratament in statiunile balneo-climaterice. Varstnicii stau cate doua ore in curtea instiutiei ca sa prinda un loc la bai.
La Casa de Pensii nu mai functioneaza, insa, regula primul venit, primul servit, spune Delia Stanciu, purtatorul de cuvant al institutiei, potrivit careia cererea se depune cu 45 de zile inainte de data plecarii in statiune.
Cei care au de platit asigurarea facultativa pentru pensie pot scapa de cozi, pentru ca pot face plata si prin mandat postal, ordin de plata sau plata online.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.