Aglomeratie de final de an la Registrul Auto Roman

Aglomeratie de final de an la Registrul Auto Roman

0 93
De la inceputul lunii decembrie, brasovenii au incercat sa isi rezolve actele pentru masinile cumparate din strainatate la mana a doua. De teama noii taxe care se va introduce anul viitor, proprietarii au  asteptau la cozi imense, dupa ce s-au chinuit zile bune sa se programeze.  
In ultima luna, numarul programarilor la RAR a crescut considerabil. Sute de soferi care si-au schimbat automobilul sau care si-au cumparat un al doilea s-au programat pentru a intra in posesia certificatelor de conformitate. Altii, mult mai putini, au vrut sa efectueze inspectia tehnica periodica a masinii. Indiferent de motivul pentru care s-au prezentat la RAR, soferii pierd timp considerabil la coada. Desi aglomeratia a devenit o traditie pentru fiecare sfarsit de an, multi soferi nu s-au asteptat sa stea atat.
Unii s-au inarmat cu rabdare si au venit din timp in speranta ca vor scapa mai repede de corvoada asteptatului la coada.
Un alt motiv pentru care soferii se grabesc sa-si inmatriculeze masinile este intrarea in vigoare a unei noi taxe auto. Un grup de lucru format din producatori si importatori din industria auto lucreaza la o noua formula de taxe, care va fi finalizat chiar la inceputul lui 2013.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.