Aglomerare de OZN-uri in Anglia

Aglomerare de OZN-uri in Anglia

0 111

Directorul Institutului pentru Investigarea Fenomenelor Bizare din Marea Britanie declara:
„Ceva ciudat se intampla pe cerul Marii Britanii. Urmaresc astfel de fenomene de peste 30 de ani si niciodata nu au fost atat de intense. In mod normal, circa 95% dintre aparitiile de pe cer pot fi explicate. Ramane insa acel 5% care ne intereseaza, mai mult sau mai putin, pe toti cei implicati.”
Aceasta declaratie a venit ca urmare a aparitiei, pe cerul britanic, a peste 100 de obiecte zburatoare neidentificate, toate aceste de-a lungul verii care a trecut. Astfel Anglia a ajuns pe primul loc in ce priveste numarul de aparitii a unor OZN-uri intr-un timp relativ scurt, luand-o considerabil inaintea SUA si a altor tari in aceasta privinta.
Iar aceste aparitii s-au petrecut in toate partile tarii, nu numai pe o arie restransa, ceea ce face si mai ciudat fenomenul care a prezentat forme si culor de toate felurile.
Oamenii de stiinta nu s-au hotarat sa se pronunte daca a fost vorba de fenomene naturale, meteorologice, sau a fost vorba de OZN-uri, dar, cum spunea Malcolm Robinson, presupunand ca marea majoritate ar putea fi explicate, si tot ramane unprocentaj care te poate pune pe ganduri.
Ciudat este faptul ca acesti extraterestri – trebuie sa existe si asa ceva, ca doar nu suntem noi buricul Universului – ne tot viziteaza, de multe ori lasand si urme, dar nu trec de faza de studiere a planetei si a celor ce se intampla pe ea, incercand sa ia legatura cu oamenii.
Probabil tipii si-au dat seama cata rautate exista pe pamant si mai asteapta, doar-doar se va schimba in bine mentalitatea civilizatiei noastre. Insa sunt sigur ca va veni si ziua in care vom putea sta de vorba cu aceste aparitii si vom reusi sa facem un salt decisiv pentru starea de pe Terra.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.