„Aghiasma” Andronescu aruncă cu lături la comanda lui Ponta!

„Aghiasma” Andronescu aruncă cu lături la comanda lui Ponta!

0 122

Liviu Pop: Nu cred că trebuie să îi răspund ceva doamnei senator Andronescu.
Sunt surprins de reacția doamnei profesoare prin această scrisoare. Mai ales că discutăm despre o guvernare foarte bună pe un program pe care am obținut voturile atât eu ca senator de Maramureș, cât și doamna Andronescu ,ca senator de București.
Românii nu au votat un prim-ministru, nu au votat o componență a cabinetului PSD, au votat un program de guvernare. Drept dovadă, azi România are cea mai mare creștere ecoomică din trimestrul 2, comparativ cu trim 1 la nivelul UE. Iar celelalte ,,sfaturi” pe care doamna le dă în scrisoare cred că trebuie discutate în interiorul structurii de partid. Cu siguranță în maxim două săptămâni vom avea întâlnire cu toate grupurile parlamentare, și de la Senat și de la Camere, ale PSD și acolo trebuie discutate chestiuni de partid.
Exprimarea în spațiul public ale unor chestiuni de bucătărie de partid cred că e o greșeala din punct de vedere politicEu i-aș fi răspuns simplu, spunând la primul punct – că avem nevoie de un alt guvern – , nu sunt de acord cu dânsa. Pentru că nu guvernează ministrul de capul lui, pe persoană fizică, fiecare ministru a guvernat pe un program de guvernare, pe lucruri clare, termene clare. Nu a fost vreun ministru pe persoană fizică în coaliția PSD-ALDE.
Nu știu la ce se referă colega mea , nu vad nicio legătură cu ce înseamnă ,,zile fierbinți”. E fierbinte, e cald, e august, zile de concedii…S-a văzut și prezența la miting foarte puțin. Din acel milion promis au fost vreo două mii de cetățeni din diaspora, restul au fost acasă…Iata de ce nu pot să fiu de acord cu doamna senator.
Pentru ca acest guvern ne reprezintă pe fiecare dintre noi și toate măsurile bune luate de Guvern sunt bune și pentru români si pentru cei din PSD.

Katy în plină manifestare a frustrării
Potrivit organizației sucevene, alianța PSD-ALDE a fost desemnată prin votul românilor, exprimat liber și democratic în decembrie 2016, să guverneze țara, alianță care a făcut ca România ”să înregistreze în acești doi ani una din cele mai mari creșteri economice din Europa”. 
”În acest context intervenția unui parlamentar PSD care cere demisia acestui guvern demonstrează frustrarea că nu a putut face parte din acest executiv (frustrare manifestată și în alte rânduri) sau poate doar instalarea unei incapacități, scuzabile dintr-un anumit punct de vedere, de a percepe corect realitatea.
De asemenea considerăm ca fiind tot o formă de manifestare a frustrării solicitarea aceluiasi parlamentar ca președintele PSD, ales de toți membrii acestui partid, să demisioneze”, a scris Organizația PSD Suceava pe Facebook.

Vă reamintim ca senatoarea Ecaterina Andronescu (aleasă pe listele PSD, trecută intre timp la partidul lui Ponta) a cerut, marți, într-o scrisoare deschisă adresată membrilor PSD, ca liderul social-democrat Liviu Dragnea să se retragă din fruntea partidului, altfel PSD va pierde guvernarea. De asemenea, Andronescu susține că Guvernul Dăncilă trebuie schimbat. 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.