Agentiile de turism vor putea cumpara online bilete de la CFR

Agentiile de turism vor putea cumpara online bilete de la CFR

0 54

Reprezentantii CFR Calatori s-au reunit la Poiana Brasov in interes de serviciu. Principala tema de discutie aflata pe ordinea de zi au constituit-o modalitatile de modernizare ale acestei ultime redute, companii de stat.
Asa ca, dupa discutii indelungi, acestia au anuntat prin intermediul directorului de marketing al companiei, Adrian Vlaicu, ca au in lucru un sistem de achizitie a biletelor online pentru agentiile de turism.
„Sistemul de achizitii online se afla in faza de testare la Centrul de Informatica al CFR si speram ca in toamna sa fie functional intr-o prima faza pentru operatorii de turism si corporatii, urmand ca in viitor acesta sa poata functiona si pentru calatori”, a spus Vlaicu, citat de Mediafaxdupa un seminar pe tema transportului feroviar, organizat la Poiana Brasov.
De asemenea, CFR Calatori a lansat la inceputul lunii mai un abonament pentru persoane juridice, care include calatorii nelimitate la toate categoriile de trenuri, la clasa a II-a. Acesta poate fi cumparat pentru sase luni sau pentru un an, la un pret de 9.000 de lei.
„Am lansat o oferta pentru corporatii, care pot sa isi cumpere un abonament transmisibil de la un angajat la altul si care are un numar nelimitat de calatorii si este valabil fie pe un an, fie pe sase luni”, a spus Vlaicu.
O lata super oferta de vara prevede ca adultii care se organizeaza in grupuri de 2 sau 5 persoane sa beneficieze de reduceri de 10 sau 25% pentru fiecare membru.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.