Agentiile de Turism brasovene au pregatit oferta de Paste

Agentiile de Turism brasovene au pregatit oferta de Paste

0 70

Agentiile de Turism brasovene si-au pus la punct oferta cu care intentioneaza sa atraga cat mai multi turisti dornici de o vacanta prelungita cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste. Chiar daca mai sunt cateva saptamani pana la sarbatoarea crestina asteptata de toti credinciosii, ofertele sunt cautate din timp datorita bonusurilor pe care le implica o rezervare facuta?din timp.


Sejururile cele mai atragatoare pregatite de agentiile brasovene vizeaza dstinatii precum Israel sau Grecia, insa nu lipsesc nici alte destinatii mai exotice, cum ar fi Portugalia sau Dubai. Pretul unei vacante pe coasta de est a Atlanticului, in Portugalia, ajunge pana la 900 de euro de persoana si include transportul cu avionul, cazarea la hotel de patru stele si micul dejun.


Cunoscuta statiune Anthalia din Turcia este extrem de atragatoare pentru turisti, mai ales, datorita preturilor accesibile: 650 de euro/persoana, bani pentru care turistii beneficiaza de servicii ultra all inclusive.


Pachetul de 800 de euro din Israel include Pachetul include, potrivit reprezentantilor unei agentii de turism din Brasov, transportul dus-intors cu avionul, cazarea cu doua mese la un hotel de trei stele, precum si vizita la diferite obiective turistice precum Betleemul, Sfantul Mormant, Muntele Maslinilor, orasul Nazaret etc.


„Cei care vor dori sa cumuleze sejurul de Paste cu cel de 1 Mai vor economisi costul transportului, la achizitionarea biletelor scazandu-se contravaloarea deplasarii cu autocarul inclusa intr-una din cele doua pachete”, a precizat reprezentantul unei agentii de turism.


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.