Agenției Naționale de Administrare Fiscală reintră in reorganizare!

Agenției Naționale de Administrare Fiscală reintră in reorganizare!

0 456

O altă măsură are în vedere reorganizarea și consolidarea Direcției verificări fiscale, care gestionează programul de creștere a conformării voluntare a persoanelor cu venituri mari. Această structură va fi reorganizată la nivel de direcție generală, sub denumirea Direcția generală control venituri persoane fizice.

Sursa citată mai anunță că s-a stabilit, de asemenea, suplimentarea cu 1.000 a numărului total de posturi alocat instituției, măsura fiind justificată, în principal, de creșterea volumului activității de executare silită, motiv pentru care se constituie și noua Direcție de executare silită cazuri speciale în cadrul ANAF.
„Ocuparea posturilor suplimentare se va realiza etapizat, cu încadrarea în prevederile bugetare anuale aprobate de ordonatorul principal de credite. Urmare a acestei decizii, numărul maxim de posturi pentru aparatul propriu al ANAF și unitățile subordonate va fi de 27.949, inclusiv președintele, vicepreședinții și posturile aferente cabinetelor demnitarilor„, mai informează Guvernul.

AGERPRES

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.