Agenda culturala a saptamanii

Agenda culturala a saptamanii

0 62

Spectacole la Teatrul „Sica Alexandrescu”
Joi, 26 iunie, orele 19.00, Sala Studio
Piesa de teatru „SEX,DRUGS & ROCKAND ROLL” de Eric Bogosian
Regia: Emanuel Parvu
Scenografia: Bogdan Spataru
Cu: Maria Garbovan/ Codruta Ureche , Demis Muraru, Marius Cisar / George Custura, Vlad Jipa
Pretul biletelor: 10 lei; Pret redus pentru pensionari, elevi, studenti: 5 lei
Vineri,27 iunie, orele 19.00, Sala Mare
Piesa de teatru „Va pupa Piticu’ din Franta” de Antoaneta Zaharia
Regia: Alexandru Dabija
Cu: Ligia Stan, Gabriel Costea, Iulia Popescu, Marius Cordos, Codruta Ureche.
Pretul biletelor: 11lei Pret redus pentru pensionari, elevi, studenti: 7 lei

Concert Metal
Sala Rectorat a Casei de Cultura a Studentilor Brasov va gazdui vineri, 27 iunie, un concert sustinut de trupele: Sacramental Blood din Serbia, DAKON, trupa considerata una dintre marile sperante ale scenei de peste Prut, trupa zarnesteana Ura De Dupa Usa si Mada Faca.

Seara de film francez
Biblioteca Judeteana “George Baritiu” va invita joi, 26 iunie, incepand cu orele 18.00, la Mansarda Casei Baiulescu la filmul „La doublure”, o productie Franta, 2006. Regia: Francis Veber. Cu: Richard Berry, Kristin Scott Thomas, Gad Elmaleh.
Pierre Levasseur, un important membru CEO, este fotografiat alaturi de amanta lui, supermodelul Elena. Pentru a-si slava casnicia, el trebuie sa isi convinga nevasta ca Elena nu este amanta lui, ci a lui Francois Pignon, un valet care trece aprin cadru atunci cand a fost facuta poza incriminatoare.Pentru a-si face povestea si mai credibila, Levasseur ii convinge pe Elena si Pignon sa se mute impreuna, pretinzand ca sunt un cuplu fericit. Lucrurile insa se complica atunci cand intervin Richard, fostul coleg de camera a lui Pignon si Emilie, febletea lui. Insa nevasta lui Levasseur descopera intre timp adevarul si incepe sa se joace si ea cu sotul infidel.

Concert simfonic
Joi, 26 iunie 2008, la Complexul Militar Brasov, Filarmonica Brasov va organiza, incepand cu orele 19.00, un concert simfonic sustinut de solistul Marin Cazacu – violoncel, sub bagheta dirijorului Gheorghe Costin. In program: Debussy – La plus que lente – Valse, E. Bloch – Schelomo (Hebraic Rapsody), M.Ravel – Alborada del gracioso, O.Respighi – Pini di Roma.

Jazz la Biblioteca
Vineri 27 iunie la ora 18.00 la Mediateca Bibliotecii Judetene George Baritiu sunteti invitati la „Jazz la Biblioteca”. Auditie comentata de muzicolog Alexandru Sipa – Bucuresti. Tema in discutie: Jazz din EST(onia).

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.