„Afara, afara, cu drujbele din tara”

„Afara, afara, cu drujbele din tara”

0 498

Peste 100 de brasoveni si-au reluat sambata protestele si au marsaluit pe strazi pentru stoparea taierilor abuzive de padure. „Afara, afara, cu drujbele din tara” sau „Padure pentru noi, marfa pentru voi” au fost cateva din lozincile strigate de manifestanti.

Peste 100 de brasoveni si-au reluat sambata protestele si au marsaluit pe strazi pentru stoparea taierilor abuzive de padure. „Afara, afara, cu drujbele din tara” sau „Padure pentru noi, marfa pentru voi” au fost cateva din lozincile strigate de manifestanti. Pe 5 iunie, de Ziua Mediului, brasovenii vor iesi din nou in strada impotriva mafiei lemnului. Organizatorii locali se asteapta la o participare de 700 de sustinatori.

Dupa ce, saptamana trecuta, peste 700 de protestatari au iesit in strada pentru a-si striga indignarea fata de taierile ilegale de paduri, sambata, in jur de 100 de persoane s-au strans pentru un alt protest in fata Prefecturii.

Potrivit lui Hetti Adriana Benedek, organizatorul protestului de la Grupul de Interventie Civica, protestatarii vor ca despaduririle abuzive si ilegale sa dispara din tara si cei care ne reprezinta in institutiile responsabile sa ia atitudine si sa asculte vocea strazii.DRUJBA TP

Lozinicile afisate si strigate de cei o suta de protestatari.

  – „Obligati sa planteze cat au taiat!”,

– „Padure pentru noi, marfa pentru voi”

– , „Afara, afara, cu drujbele din tara”,

– „Copacii taiati, tepe pentru deputati”

– „Codrule, codrutule, te salvam dragutule”

Nici ploaia nu a intrerupt manifestatia.

Potrivit Radarului Padurii, Brasovul este pe primul loc la taierile ilegale de padure.

Un nou miting se va desfasura pe 5 iunie, de Ziua Mediului, cand la Brasov sunt asteptati peste 700 de sustinatori.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.